BURGER KING EINDHOVEN CENTRAAL STATION

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 900 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burger King Eindhoven Centraal Station. Meer weten? Ontdek meer

10 sep 2022 om 21:58 Koud eten waardeloos geen worden voor gewoon zonde van het geld
9 sep 2022 om 19:38 Taaie koude friet en een lauwe hamburger. Zonde van de calorieën die ik naar binnen heb zitten werken want het was echt niet lekker! Ik bestel nooit meer bij Burger King. Alleen nog maar in het restaurant zelf…
7 sep 2022 om 22:28 The most bad hamburger that I had in my life , I miss also a Coca Cola that I pay for it and like always Thuisbezorgd don’t care about the complain of the customers ,
6 sep 2022 om 23:50 Droog, oud en veel te zoute kip burger, alleen een broodje en een slap stukje kip welke krokant zou moeten zijn. Ranzig en niet lekker. Na 2 happen kon ik niet meer. Whopper was ook zo. Dat voor €22,-.. moet niet gekker worden..
6 sep 2022 om 22:40 a burger was missing from the order, yaou can imagine how a hungry person feels facing the realization that the food did not come and is not coming
5 sep 2022 om 22:32 Bezorging duurde veelste lang!
3 sep 2022 om 20:26 Lekker warm en vers
30 aug 2022 om 17:31 Eten gewoon niet gekregen. Burgerking zegt bel thuisbezorgt en thuisbezorgt zegt bel Burgerking .. Top
27 aug 2022 om 20:19 BK is altijd wel lekker, maar de bezorging duurt te lang, het eten komt lauw warm aan en als je geen snelle eter bent dan is het koud voor je het op heb , en voor bijna 5 euro bezorging verwacht je beter en sneller of investering in betere bezorgverp
19 aug 2022 om 11:13 Kut bezorger!!!!!!!
16 aug 2022 om 11:20 They forgot to bring coke, mayonnaise, ketchup
8 aug 2022 om 22:19 De helft van de bestelling ontbrak! Het restaurant is niet telefonisch bereikbaar dus zaten we met een halve maaltijd. Erg jammer. Wat we wel hadden was smaakvol en een vriendelijke bezorger.